Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!

Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

Jelszó

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Kacsamesék Onimusha Family Guy Kacsamesék Ghost in the Shell Onimusha Devil May Cry Family Guy Egy troll New Yorkban Lazarus

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 24
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen

Regisztrált tagok: 7609
Legújabb tag: m3linda

Látogatók ma: 1560
Online látogató: 23
Látogatók a hónapban: 466341
Összes látogatók: 65505131

Reklám

Téma megnyitása
Felhasználónév:
Jelszó:  
Fórum - Animék és társaik - Animék
Téma megnyitása
Aktuális értékelés: (Összesen: 0 szavazatok)  
Ikon 
Deltora Quest
Fentre Üzenet nyomtatása #21
Postázva 2020. 10. 09 18:46:00

Üzenetek: 583
Megköszönve: 1 ideje 1 üzenet
Regisztrálva: 14.05.10
Ennyi napja tagunk: 5477

Figyelmeztetések: 0

Szidalmazás ebben az üzenetben 
Ikon 
RE: Deltora Quest

Helló!

Rég írtam ebbe a témába, így szeretnék egy pár észrevételt megosztani.
Óvatosan csak az olvassa tovább, aki már látta a sorozatot, mert előfordulhat "spoiler".
És előre is bocsánatot kérek, ha rossz a téma vagy butaságnak tűnik.

Először ez egy nagyon jó sorozat. Nekem ez az egyik kedvenc sorozatom.
Egy kicsit szomorkás is, de összesítésben jó.
Amikor első ízben láttam még tv-ben, nem hittem volna, hogy ilyen vége lesz.
Spoiler tartalom:

Még a maradék részek híján is befejezettnek mondható, mert a történet lezárult.

Egy oldalon elég fura dolgokat olvastam, hogy ennek a sorozatnak van folytatása legalább is a történetnek.
Spoiler tartalom:

Nem tudom mennyire hiba, hogy a hetedik őr kis kedvenceinek a nevei megváltoztak a két részt illetőleg.
Pl mohó=kapzsi és undok=gyűlölet.
De sokkal jobban nézett volna ki, ha ez nincs.

Ti mit gondoltok?

Szerkesztette: Dumet - 2020. 10. 10 18:49:31. Indok: Nincs gond a spoiler tartalommal, ha használod a gombot hozzá.

Fentre Üzenet nyomtatása #22
Postázva 2020. 10. 12 19:42:57

Csapatvezető

Üzenetek: 2414
Megköszönve: 0 ideje 0 üzenet
Regisztrálva: 14.04.09
Ennyi napja tagunk: 5872
Neme: Fiú

Szidalmazás ebben az üzenetben 
Ikon 
RE: Deltora Quest

Én is jó rég írtam ide utoljára, érdekes látni, hogy akkor milyen terveim voltak. DDD Az már kevésbé felemelő, hogy az elmúlt 9 évben semmi előrelépés nem történt, ami ezt a sorozatot illeti, de ez annyira nem meglepő, mert kevésbé ismert, Amerikában konkrétan megbukott, Japánban dettó, pedig jó kis sorozat ez, legalábbis ami a történetet illeti. A megvalósításnak azért vannak hibái, főleg a teljesen CGI szörnyek, azok nagyon illúziórombolóak elsőre, de egyébként még annak is van egyfajta videójátékos bája, arra emlékezteti az embert. DDD

Ami a projektet illeti, mint írtam, nem történt változás, az utolsó epizódok fordítása viszont olyan szinten sokadlagos prioritássá vált, hogy lehet, hogy újabb ennyi év múlva sem lesz kész. Smirksweat A szinkronos epizódok HD-sítése is tervben van, de eléggé elkedvetlenít, hogy időbélyegzős HD videók vannak csak hozzá, ráadásul az első tízenakárhány részhez a képarány is 4:3-as csak, pedig a japán változat végig 16:9-es, de valamiért ilyen ez a HDTV változat. Szóval sok a gond, mostohán bántak ezzel a sorozattal, épp ezért lenne ideje kezdeni vele valamit, de egyelőre ez még várat magára...

Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou
(InuYasha)

RSS Fórumra ugrás:
Kiemelt híreink

© DragonHall+ v3.0 | 2009-2024
Póvered báj PHP-Fusion

Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!