Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!

Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

Jelszó

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Onimusha Family Guy Kacsamesék Ghost in the Shell Onimusha Devil May Cry Family Guy Egy troll New Yorkban Lazarus Kacsamesék

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 24
Online tagok:
Dumet

Regisztrált tagok: 7606
Legújabb tag: Akio1996

Látogatók ma: 29409
Online látogató: 25
Látogatók a hónapban: 424263
Összes látogatók: 65463053

Reklám

Téma megnyitása
Felhasználónév:
Jelszó:  
Fórum - Animék és társaik - Animék
Téma megnyitása
Aktuális értékelés: (Összesen: 0 szavazatok)  
Ikon 
Monsuno
Fentre Üzenet nyomtatása #1
Postázva 2012. 08. 20 00:50:27

Csapattag

Üzenetek: 836
Megköszönve: 0 ideje 0 üzenet
Regisztrálva: 20.05.10
Ennyi napja tagunk: 5469
Neme: Fiú

Figyelmeztetések: 0

Szidalmazás ebben az üzenetben 

Itt lehet beszélgetni a Monsuno című animéről.

Fentre Üzenet nyomtatása #2
Postázva 2012. 08. 20 00:52:28

Csapattag

Ikon 
RE: Monsuno

Ezzel az animével mi a helyzet? Smile Elvileg adják a Nickelodeonon minden nap. Én még nem láttam egy részt se, aki látta írhatna egy véleményt.

Fentre Üzenet nyomtatása #3
Postázva 2012. 08. 20 12:07:19

Csapattag

Üzenetek: 311
Regisztrálva: 10.12.10
Ennyi napja tagunk: 5265
Lakhely: Miskolc

Ikon 

Eddig nem hallottam róla, de lehet, bele kellene pislantani egy rész erejéig legalább.

Fentre Üzenet nyomtatása #4
Postázva 2012. 08. 20 12:32:26

Csapatvezető

Üzenetek: 2414
Regisztrálva: 14.04.09
Ennyi napja tagunk: 5870

Ikon 

Az van, hogy veszem a tévéből a részeket, mert a csapatban csak nekem van rendes Nickelodeonom. Eddig minden rész megvan amit leadtak, ami egyébként 13 rész, ennyit vettek meg eddig mivel még Japánban sem érték el a 26. részt (még csak 18 körül tartanak). Sajnos nincsen megfelelő videó nyersanyagom a sorozathoz, mert még se DVD-n nem jött ki normálisan, se HDTV-be nincs fent használható verzió. Ha sikerül találnom nyersanyagot, akkor nekikezdek az elkészítésnek, de amíg nincs, addig ennyi.

Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou
(InuYasha)

Fentre Üzenet nyomtatása #5
Postázva 2012. 08. 20 13:11:28

Csapattag

Ikon 

Rendben, köszi a választ. Nekem speciel megfelelne TV-ripben is, ha nem lesz más megoldás, de várok türelemmel, mert most még úgyse nézném, csak rákérdeztem nehogy feledésbe merüljön Smile.

Fentre Üzenet nyomtatása #6
Postázva 2012. 08. 20 17:39:56

Csapatvezető

Ikon 

Hát TV-RIP-ben én nem szeretném kiadni... az tudod, hogy nem felelne meg az elveinknek. Amúgy van is egy olasz TV-RIP hozzá, de elég szutyok egy minőségű, és nincs kedvem kétszer dolgozni. Egyelőre várok, a sorozat folytatására úgyis várni kellene még sokat, mert most csak az első 13 részt ismételgetik a japcsi vetítés késése miatt.

Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou
(InuYasha)

Fentre Üzenet nyomtatása #7
Postázva 2012. 08. 28 18:05:05

Üzenetek: 583
Megköszönve: 1 ideje 1 üzenet
Regisztrálva: 14.05.10
Ennyi napja tagunk: 5475

Ikon 

OFF:
Azt megkérdezhetem, hogy JETIX lesz e a Nickelodeon után, mint korábban?
Mert nekem is ismét Nickelodeon van Disney helyett.

Szerkesztette: Dumet - 2012. 08. 28 19:00:50. Indok: Ne offolj mert kiváglak. Jetix pedig NINCS!

Fentre Üzenet nyomtatása #8
Postázva 2012. 08. 28 19:00:10

Csapatvezető

Ikon 

OFF:
Már megint hülye vagy? Nem lesz Jetix már soha, mert a köcsög Disney csatorna megvette. Az, hogy a te szolgáltatódnál mi van, azt nem tudom, de nekem például van mindkét csatorna. Egyébként semmi köze nincs egymáshoz a kettőnek, mert más a tulajdonosa. Akadj le végre a Jetixről, és felejtsd el. Egyébként meg ez rohadtul nem ebbe a témába tartozik. Mi köze van a Monsunóhoz?

Na én írok viszont Monsunós hírt. Megint újból kezdték adni, de várható volt, mert még mindig nincs újabb 13 rész, amit megvehetnének. El fog tartani így egy darabig, mire leadják, de mindez a japán vetítés késése miatt van.

Kikyou
(InuYasha)

Felhasználómenü
Fentre Üzenet nyomtatása #9
Postázva 2012. 08. 28 22:29:39

Üzenetek:
Regisztrálva: 01.01.70
Ennyi napja tagunk: 20218

Ikon 

Dumet: Japánban idén októberben kezdődik a Monsuno. Elsőként az USA-ban vetítik le. Idén februárban kezdődött, júniusban volt a 13. rész, nálunk meg júliusban premierelt, tehát elég friss cuccról van szó. Amcsiban holnapután lesz a 19. rész, mert heti 1-t adnak. A magyar Nickelodeonnak és a Disney-nek nincs logikája a műsor összeállításában. Nem évadok szerint veszik meg a sorozatokat, hanem megkapnak x részt, amit vagy maratonban, vagy napiban gyors leadnak, aztán hónapokig ismételnek. Pl. az új Pókember sorozatból egyetlen rész ment le kb. 1 hónapja, azóta híre sincs a folytatásnak.

Fentre Üzenet nyomtatása #10
Postázva 2012. 08. 28 23:23:59

Csapatvezető

Ikon 

Jó, mivel kooprodukciós sorozat, ezért tévedtem. Mindegy, szóval az eredeti sugárzás, akkor amcsi, nem japcsi, nekem mindegy. A lényeg, hogy 13 részt vettek meg és most azt ismétlik, aztán majd gondolom ha meglesz 26-ig akkor megveszik azt és így tovább. A lényeg ugyanaz. Vagyis, hogy így el fog tartani egy darabig, mire a teljes sorozat lemegy. Egyébként annyi igazság van abban amit mondtam, hogy a japcsik miatt csúszott, mivel kooprodukciós sorozat, a japcsik rajzolják. Vagyis a csúszás ott volt. Mindegy.

Kikyou
(InuYasha)

RSS Fórumra ugrás:
Kiemelt híreink

© DragonHall+ v3.0 | 2009-2024
Póvered báj PHP-Fusion

Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!